Wie zijn wij?

Flamma bestaat uit een club gepassioneerde- energieke mensen, die met vakkundigheid werken vanuit onze kernwaarden om ondernemers van dienst te zijn. Om ondernemingen winstgevend duurzaam te laten groeien c.q. ontwikkelen. Voor ons zijn de mensen het hart van de onderneming, zij maken de onderneming.

Deze gedachten worden weerspiegeld in de naam Flamma en liggen ten grondslag aan onze opdracht zoals wij die zien vanaf onze start in 2004.

De symboliek van Vuur spreekt ons aan en karakteriseert onze drijfveren, gedachten en aanpak. Vuur staat symbool voor: vastberaden, begeestert, vasthoudend, geeft warmte en licht, maar je kunt je er ook aan branden.

Als je er voor kiest om met ons te werken, dan weet je zeker dat jouw doelen behaald worden. Al gaat dat niet vanzelf. Als wij eenmaal hebben vernomen wat de beoogde stip op de horizon is voor de onderneming en wij voelen dat ook zo, dan gaan wij die doelen samen realiseren. Whatever it takes!

'Business Development' staat voor ons voor het ontwikkelen van ondernemingen en is daarmee voor ons een breder begrip dan 'het ontwikkelen van new business'.

De kernwaarden van Flamma zijn:

  • waarde creëren voor mensen en ondernemingen
  • een bijdrage leveren aan een betere wereld
  • de goede dingen te doen, en niet goede dingen te laten
  • duurzaamheid stimuleren en inbedden in onze adviezen en activiteiten
  • zingeving ontlenen aan hetgeen wij doen of laten
  • mensen maken het verschil


Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.