Klantervaringen


verotex

Dankzij de sterke analyse door Flamma Bussiness Development, van ons strategisch beleid, gevolgd door een bondige en praktische advisering en begeleiding is Verotex Industries BV er in geslaagd het marktaandeel aanzienlijk te verhogen waardoor de continuïteit van de firma gewaarborgd is geworden tijdens de crisis. Nu staat er een sterke onderneming die flink doorgroeit. 

agrifirm belgium

Kees van Delft analyseerde uiterst rationeel en nauwkeurig een aantal lastige bedrijfssituaties voor Agrifirm Belgium. Met zijn plan van aanpak wist hij oplossingen te realiseren die voor alle betrokken partijen beter zijn dan we tevoren voor mogelijk hielden. Kees gaat recht op z'n doel af, kalm en vriendelijk. Zo zorgt hij ervoor dat knelpunten komen bovendrijven en er werk gemaakt kan worden van een oplossing. Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking; de behaalde resultaten zijn boven verwachting. 

nelipak

Kees van Delft is een oprechte en effectieve professional. Als interim manager heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van onze onderneming, in het bijzonder aan de Sales kant. Kees weet een duidelijke strategie uit te zetten, die zowel in het belang is van de onderneming als van de medewerkers. Wat  mij bijzonder is bijgebleven, is zijn bereidheid en bekwaamheid om ook een moeilijke boodschap op een menselijke en constructieve manier te presenteren met respect voor alle partijen. Confrontaties gaat hij niet uit de weg, en door zijn heldere uitleg weet hij mensen in beweging te krijgen. 

slb

Kees van Delft van Flamma heeft ons op het spoor gezet van strategische acquisitie. Deze aanpak hebben wij opgepakt en dat was een uitstekend idee. Het heeft ons al meer dan een miljoen euro aan opdrachten per jaar opgeleverd. Vernieuwend en goed.

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.