Processen verbeteren


Niets is zo moeilijk als jezelf veranderen. Dit geldt voor heel veel mensen. En daarmee vaak ook voor organisaties. Veranderingen die een organisatie 'makkelijk' zelf kan doorvoeren, die worden wel gerealiseerd. Als veranderingen moeizaam verlopen of als men er tegenop ziet, dan is het een belangrijk signaal om oog voor te hebben. Dat veranderen niet eenvoudig is herkennen wij ook uit onze eigen praktijk. Ook wij huren deskundige collega’s in om ons te helpen bij het oplossen van onze eigen vraagstukken. En daarbij geldt ook nog dat goed veranderen een ander vak is dan goed directievoeren of een goede manager zijn.

Ondernemingen, dus mensen, optimaal begeleiden bij het doorvoeren van veranderingen in hun organisatie is ons vak. 

De basis van waaruit wij starten is het team en de kwaliteiten die aanwezig zijn in jouw onderneming. Van daaruit gaan wij bekijken welke aanpak op deze plaats op dat moment het meest geschikt is. Er is een wereld aan managementboeken geschreven die veel worden verkocht en er zijn vele methodes uitgewerkt. Dit alles laat zien dat er niet één methode is, die juist is. Verbeteren en je organisatie ontwikkelen is maatwerk, wat precies toegespitst dient te worden op de situatie van de onderneming, de mensen die erbij betrokken zijn en de omstandigheden.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden van strategieontwikkeling en de implementatie van de strategie. Hiervoor hebben wij een grote gereedschapskist met methoden, formats en tools om teams optimaal te begeleiden. Dit is ook de reden waarom wij bewust niet voor één interventiemethode kiezen, maar een breed scala aan mogelijkheden kunnen inzetten. De situatie van het team en de onderneming staan centraal bij onze interventies en veranderbegeleiding.

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.