Workshops

  • Werksessie: Ambitie en onvoldoende mensen om te realiseren. Wat nu?
  • Creëer tijd! Speciaal voor ondernemers (Time management voor DGA’s)
  • Time management voor teams
  • Hoe doorzie en beoordeel ik ons niveau van organiseren?
    (Toepassing van de SuccesTrap als tool voor managers)
  • Sales en creditmanagement vrienden of vijanden?
    Hoe zij elkaar kunnen versterken in plaats van tegenwerken?


Werksessie: Ambitie en onvoldoende mensen om te realiseren. Wat nu?

Flamma denkt met bedrijven mee over duurzaam winstgevend groeien. We merken momenteel dat bedrijven die ambitie hebben vaak onvoldoende mensen kunnen vinden om dit te realiseren. In deze werksessie bieden we handvatten om hiermee om te gaan en om daarmee oplossingen te creëren.
Er wordt een praktische invulling gegeven waardoor je met 2 a 3 goede ideeën naar huis gaat. De werksessie wordt in een vertrouwelijke omgeving gehouden en er kan open gesproken worden. Uiteraard worden hierbij alle coronaregels in acht genomen.

Creëer tijd! Speciaal voor ondernemers

Time Management voor DGA's. In deze workshop van een halve dag krijg je inzicht in je tijdbesteding en welke activiteiten echt belangrijk zijn en welke wel (veel) tijd vragen maar niet zoveel bijdragen in het realiseren van je doelen. Tevens krijg je handvatten om hierin verandering aan te brengen. Dit gaan wij ook in de praktijk toepassen zodat jij de dag na de workshop hier al plezier van hebt. Omdat het vraagstuk voor ondernemers anders is dan voor managers in een onderneming is deze workshop speciaal voor jou en jouw collega ondernemers.

Time management voor teams

In deze workshop van een halve dag krijg je inzicht in je tijdbesteding en welke activiteiten echt belangrijk zijn en welke wel (veel) tijd vragen maar niet zoveel bijdragen in het realiseren van je doelen. Tevens krijg je handvatten om hierin verandering aan te brengen. Dit gaan wij ook in de praktijk toepassen zodat jij de dag na de workshop hier al plezier van hebt. Omdat jij onder een directeur of manager werkt en zelf weer leiding geeft aan mensen of geleefd wordt door je (interne) klanten wordt speciaal aandacht besteed aan de “sandwich druk” waar jij mee te dealen hebt.

De SuccesTrap als tool voor managers

Citaat van Cruijf: Je gaat het pas zien als je het door hebt.
Dit geldt ook voor het zien van de verschillen in het niveau van 'organiseren' zoals wij jou die aanreiken met de SuccesTrap.
Om te gaan zien moet je het doorhebben, en daar is deze workshop een goede eerste stap in. In deze workshop ga je zien dat je veel verschillen kunt waarnemen aan de gang van zaken in een organisatie. Dit zit in de inrichting van de organisatie, de namen van afdeling en functies, de processen en hoe mensen samenwerken. Als je het gaat zien dan geeft het je veel inzichten waarmee jij jezelf en de onderneming grote diensten kunt bewijzen.

Sales en creditmanagement vrienden of vijanden?

Hoe zij elkaar kunnen versterken in plaats van tegenwerken? Bij veel ondernemingen zijn Sales en Creditmanagement een soort van water en vuur, beide basis elementen voor het leven maar ook elkaars bestrijders. Voel jij deze strijd ook bij jou in jullie bedrijf?
Op basis van praktijk ervaringen hoe het werkt om beide teams en verantwoordelijkheden elkaar te laten versterken hebben wij deze workshop opgezet. Je krijgt inzicht in de krachten en aspecten die elkaar succesvol versterken, waardoor je gaat zien dat het geen tegengestelde belangen zijn maar ze elkaar juist versterken. Sales wordt effectiever, je prospects gaan je serieuzer nemen, dus meer sales uit dezelfde inspanningen halen en je hebt minder gedoe met debiteuren. En last but not least, de sfeer en de samenwerking tussen finance/creditmanagement en sales wordt een stuk beter en veel leuker. Zou jij dit ook willen?

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.