Cultuurbijstelling


Cultuurveranderingen zijn ingewikkelde processen. De cultuur van een organisatie is het totaal aan: normen, waarden, ongeschreven regels, gebruiken, 'zo doen wij dat hier', ambities en (belemmerende) overtuigingen. Alles bij elkaar is dit een samenhangend geheel van grijpbare en ongrijpbare zaken. Deze zijn in een onderneming van groot belang om met elkaar succesvol te zijn en te blijven. Een goede cultuur is goud waard. Een goede cultuur draagt voor een belangrijk deel bij aan de zingeving en het werkplezier van jouw mensen. Wij zijn van mening dat de cultuur in jouw onderneming een waardevolle asset is.

Cultuur is een soort mammoettanker die zeer zeker stuurbaar is, maar niet 'even snel'. Daarom starten wij een opdracht met het doorgronden van de cultuuraspecten binnen jouw onderneming. Zowel hoe de cultuur is, als hoe de cultuur kan bijdragen aan het succesvol uitstippellen van de strategie voor de toekomst. Wij maken gebruik van de krachtige en passende cultuuraspecten die al aanwezig zijn in jouw onderneming. Hierdoor creëren wij op voorhand al een voorsprong bij het bepalen van de toekomstige strategie. Waar nodig worden acties in gang gezet om bepaalde cultuuraspecten bij te stellen.

In de loop der jaren hebben wij hier methoden voor ontwikkeld, waarvan wij weten en ervaren hebben dat ze werken. De kern in deze aanpak is de samenhang tussen Cultuur, Structuur en Inhoud. Door deze aanpak maken teams grote stappen, zowel inhoudelijk als op het gebied van cultuur die er in het team of de onderneming heerst.

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.