Strategie implementatie


Strategie implementatie is het vertalen van jouw visie naar concrete jaarplannen voor alle onderdelen van jouw onderneming.

De inspiratie die jouw Missie en Visie (als het goed is) oproepen, dient vertaald te worden naar plannen waar alle medewerkers enthousiast van worden en actief mee aan de slag gaan. En waar ze met trots aan werken. 'Bevlogen' teams zijn de basis om jouw Visie te realiseren en jouw beoogde doelen en resultaten te behalen. Mensen maken het verschil. Dat maakt dat de implementatie een essentieel onderdeel is van het geheel.

Vaak zien wij dat de strategie uitgewerkt wordt, maar dat het proces in de implementatiefase stagneert. Het vervelende daarvan is, dat het in plaats van een inspiratiebron een frustratiebron wordt. En daarmee wordt het paard achter de wagen gespannen en demotiveert het alle betrokkenen. Deze ervaringen hebben gemaakt dat wij heel alert zijn op de implementatiefase. 

Wanneer de leidinggevenden binnen jouw onderneming de strategie implementatie zelf goed kunnen, dan is het beste als zij dit ook zelf oppakken en uitvoeren. Als jouw leidinggevenden hier minder bedreven in zijn, dan kunnen wij hier ondersteunend in zijn of de kar trekken. Wij doen dit altijd met het doel dat jouw directie en jouw managers dit zoveel mogelijk zelf gaan doen.

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.