SuccesTrap

Als ondernemer of directielid is het belangrijk om te weten hoe het daadwerkelijk gaat met jouw onderneming. Dat je weet wat jullie prestatieniveau is en of dat goed is ten opzichte van de markt. Het is waardevol om te weten wat dit niveau betekent voor de continuïteit van jouw onderneming. Daarom hebben we de duurzame succestrap ontwikkeld.

succestrap

De succestrap is een tool om te beoordelen in welke mate je als onderneming, op de hoofdaandachtsgebieden, in control bent. Door de prestaties van de onderneming te beoordelen, wordt inzichtelijk of je onderneming achter de feiten aan loopt of ruimschoots boven de materie staat om daarmee toekomstbestendig te kunnen groeien. Wij noemen dit ook wel het niveau van 'organiseren'. 

Door kritisch te kijken naar processen in je organisatie, krijg je in beeld hoe goed je processen verlopen. De mate van 'in control' zijn is een samenspel van mensenwerk en de inrichting van de processen. Als je onderneming op één of meer van de onderdelen 'stagnatie' scoort, dan is er werk aan de winkel. Als je vijf keer de hoogste succestrap scoort, dan ben je klaar om door te stomen en te werken aan je succesvolle toekomstbestendigheid.

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.