Claudia Peters
Adviseurs aan het woord
Claudia Peters
Claudia Peters

Ik ben Claudia Peters en sinds februari werk ik als operationeel manager bij Flamma Business Development. Met een economische achtergrond en ervaring in datamanagement en de zakelijke dienstverlening kan ik veel bijdragen aan Flamma en haar opdrachtgevers.

Contact
We zullen elkaar ontmoeten bij de online en offline events die Flamma organiseert. Achter de schermen zorg ik ervoor dat we de opdrachten voor onze klanten met maximaal resultaat uitvoeren.

Werkzaamheden 
Binnen onze organisatie draag ik bij aan (markt)onderzoek, kennisontwikkeling en de ontwikkeling van tools die helpen jouw bedrijf te verbeteren. Als resultaatgerichte persoon zorg ik voor een tijdige planning, een strakke organisatie en vernieuwing. Vanuit die drive zet ik me in voor onze klanten.

Wanneer je contact opneemt met Flamma denk ik met je mee en zorg ik dat je met de juiste adviseur in contact komt. Met ons team staan we klaar om de groei- en ontwikkelingsplannen van jouw onderneming te realiseren.


Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.