Kees van Delft
Adviseurs aan het woord
Kees van Delft
Kees van Delft

In 2004 heb ik Flamma Business Development BV opgericht. Flamma staat voor 'met passie werken en willen vlammen'; Business Development staat voor groei en ontwikkeling van uw onderneming, directie en medewerkers. Ondernemingen dienen zich te blijven ontwikkelen: het kan en moet altijd beter! Ik kan daarbij begeleiden als sparringpartner, adviseur en kartrekker.

Voordat ik met Flamma begon heb ik diverse sales-, finance- en managementfuncties vervuld. Vanuit die ervaring ben ik ervan overtuigd geraakt dat mensen een onderneming maken. Mensen laten groeien vind ik daarom erg belangrijk.

Groei realiseren 
Een goed functionerend team en management bieden een stevige basis voor de groei van uw bedrijf. Uw klanten bepalen uiteindelijk of uw onderneming succesvol is en blijft. Winstgevendheid is een belangrijke voorwaarde voor succes, groei en continuïteit. Finance is daarbij een belangrijk meet- en rapportage instrument.

Sparren, adviseren en doen! 
Naast sparringpartner en bedrijfskundig adviseur ben ik een daadkrachtige kartrekker van verbeterprojecten. Samen met u zorg ik ervoor dat belangrijke strategische ontwikkelingen en waardevolle verbeteringen daadwerkelijk worden doorgevoerd. Hoe dan ook!
Om blijvend succesvol te zijn moeten bedrijfsstrategie en de uitvoering ervan met elkaar in overeenstemming zijn. Ik focus altijd op de kern van uw ondernemingsvraagstuk en neem tegelijkertijd ook de gehele onderneming in ogenschouw.

Duurzaamheid 
Sinds mijn studietijd heeft duurzaamheid al mijn aandacht. Ik vind het dan ook bijzonder waardevol om met Flamma ondernemingen te begeleiden bij innovatie en het invoeren van nieuwe technologieën en processen en het realiseren van een duurzame onderneming. Het vergaren van nieuwe inzichten en kennis is een tweede natuur van mij. Met veel plezier verken ik o.a. innovatie in techniek, in processen en nieuwe inzichten in interactie tussen mensen. 

Als resultaatgerichte persoon kijk ik nuchter en met gevoel naar uw business ontwikkeling. Vanuit de drive om u, uw team en uw onderneming te laten floreren.

Heeft u vraagstukken op het gebied van bedrijfsontwikkeling, specifiek aan de marktzijde? En wilt u daar met iemand over sparren? Samen lossen we uw vraagstuk op! 

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.