De 7 kernpijlers van de 7F Succesformule


1. Toekomstbestendigheid
Toekomstbestendigheid gaat over het doorvoeren van duurzame veranderingen zodat de onderneming over 20 jaar nog steeds succesvol bestaat. De wereld verandert dus dient de onderneming mee te veranderen.

2. Mens en Cultuur
De cultuur van een bedrijf is een belangrijke maar moeilijk grijpbare factor in het succes van een onderneming. De uitdaging is om een winning team te creëren.

3. Positionering
Met de positionering van je onderneming plaats je je onderneming met het beste perspectief in de markt. Dit door het koppelen van de kansen en de mogelijkheden in de markt met de kernkwaliteiten van de onderneming.

4. Financieel Welbevinden
Het financieel welbevinden is een voorwaarde om succesvol te kunnen blijven ontwikkelen als onderneming. Dit betekent een gezonde liquiditeit om aan alle verplichtingen te kunnen voldoen, een goed rendement om te kunnen reserveren voor toekomstige investeringen en als beloning voor aandeelhouders en een gezond eigen vermogen om tegenvallers op te vangen en spronginvesteringen te kunnen financieren.

5. Dagelijks Functioneren
Zorgen dat je onderneming loopt als een goed geoliede machine. Dat houdt in dat je effectief en efficiënt werkt, dat de medewerkers met plezier werken en dat de service aan je klanten goed is.

6. Zingeving
Het geven van betekenis aan je leven als ondernemer en de medewerkers de kans geven om betekenisvol werk te doen.

7. Wendbaarheid
Wendbaarheid gaat over de geestelijke flexibiliteit om in te spelen op ontwikkelingen en operationele executiekracht om veranderingen door te voeren.

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.