Henk van den Beuken
Adviseurs aan het woord
Henk van den Beuken
Henk van den Beuken

Henk van den Beuken: ervaren interim manager en bedrijfsadviseur voor de maakindustrie.

De juiste mensen op de juiste plaats 
De rode draad in mijn carrière wordt gevormd door het begeleiden en coachen van mensen, in combinatie met het verbeteren van de actieve verkoop. Daarnaast heb ik Internationaal ervaring opgedaan in alle bedrijfsprocessen. Waarbij ik zogezegd zelf met mijn voeten in de klei heb gestaan.

Een greep uit mijn carrière: 

  • Bij Océ (nu: Canon) heb ik gewerkt aan de verbetering van producten en bedrijfsprocessen 
  • Voor een Amerikaanse toeleverancier van de Europese automobiel en medische industrie, heb ik een migratie zowel technisch als commercieel begeleidt. Alle Duitse productie activiteiten moesten verplaatst worden naar elders in Europa
  • In loondienst en later als Interim heb ik bij diverse bedrijven de verantwoordelijkheid gedragen voor de algemene leiding en de financiële afdeling
  • Vervolgens ben ik vele uitdagingen aangegaan in het internationaal zakendoen van de VS tot Japan

Typerend signatuur 
Het kritisch durven zijn, in combinatie met logisch en analytisch denken is kenmerkend voor mijn werkwijze. Samen met het vergroten van de efficiency. Dit doe ik door het product en de processen te verbeteren.
Ervaring heeft geleerd dat het met name de mensen zijn die het verschil maken. Door ‘de juiste mensen op de juiste plaats’ te plaatsen, kunnen grote stappen gezet worden. Echter is dit sneller gezegd als gerealiseerd. En daar ligt voor mij de uitdaging waar ik jou graag mee help!

Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.