Limburg Leads - Taking business forward

Leestijd: 3 min
07 okt. - 2021
Limburg Leads - Taking business forward

Limburg Leads - De plek om te bezoeken als je jouw bedrijf wilt ontwikkelen

De eerste gedachte bij business development is vaak het realiseren van nieuwe sales. Wij, de adviseurs van Flamma Business Development nodigen je uit om er breder naar te kijken. Wat ons betreft is het, het breder ontwikkelen van je bedrijf. Dit kan op vele gebieden, denk aan financieel welbevinden, dagelijks functioneren en toekomstbestendigheid. Maar ook op het gebied van wendbaarheid, mens en cultuur en zingeving kan je ontwikkelen. Flamma gaat uit van zeven kernpijlers waar een bedrijf zich verder op kan ontwikkelen. Doorgaans is het een wisselwerking tussen verschillende pijlers en zijn er aandachtsgebieden waar als eerste aan gewerkt wordt.

Focus
De focus bij business development ligt voor Flamma altijd op duurzaam winstgevend groeien. Duurzaam omdat we denken dat je als bedrijf zorgvuldig met alle middelen die ons ter beschikking staan moet willen omgaan. Maar ook duurzaam omdat je ook op de langere termijn als bedrijf succesvol wilt blijven voortbestaan. Winstgevendheid is daarbij belangrijk omdat dit bijdraagt aan de toekomstbestendigheid.

Succes voor jouw bedrijf
Ons team helpt bedrijven graag met hun business development. Niet alleen omdat ze willen bijdragen aan de ontwikkeling van mens en organisatie maar vooral ook omdat ze een passie hebben voor het ontwikkelen van jouw onderneming en doorgaan tot de kern. Uit alle ervaring en kennis van onze adviseurs is een gestroomlijnd en bewezen systeem ontwikkeld, de 7F Succesformule. Meer informatie hierover vind je in onze webclass. Het doorlopen van de zeven stappen van de succesformule geeft jou als ondernemer inzicht en het helpt je bij het realiseren van je doelen.

Mocht je kennis willen maken met onze adviseurs of meer willen weten over onze werkwijze dan kan dat uiteraard door contact op te nemen. Dat kan natuurlijk door te bellen of te mailen maar ook door ons te bezoeken op Limburg Leads in de MECC in Maastricht op stand LL860.

Love it? Share it!
Onze 7F succesformule

Wij creëren oplossingen in plaats van vragen!

Wij ondersteunen jou in het zoekproces naar een succesvolle toekomst. Dit doen wij in 7 stappen, door middel van 7 kernpijlers.
Schrijf je in voor onze gratis webclass om te ontdekken hoe jouw organisatie kan groeien.

Registreren

78 deelnemers bekijken nu de online webclass

Wacht niet langer en laat je naam en emailadres achter om direct toegang te krijgen tot de online webclass.